Përfitoni nga ofertat më të mira në treg, për shërbimin taxi në Tiranë dhe drejt destinacioneve të jera në Shqipëri !

Tiranë - Aeroport1200L
Aeroport - Tiranë1200L
Tiranë - Durrës2200L
Tiranë - Elbasan2200L
Tiranë - Elbasan2200L
Tiranë - Elbasan2200L
Tiranë - Elbasan2200L
Tiranë - Elbasan2200L
Tiranë - Elbasan2200L
Tiranë - Elbasan2200L

Leave a comment

Call Now Button