“DO Taxi Tirana” ju ofron shërbim të shpejtë dhe korrekt per transfertat në aeroport, me cmimet më të mira.
Tiranë – Aeroport / 1200L
Aeroport – Tiranë / 1200L
Tiranë – Aeroport – Tiranë me 30min Tarifa Taxi / 2200L
Telefononi në numrin 0800 24 24 dhe operatorët tanë do t’ju pergjigjen menjëherë, ose rezervo online taxi më poshte.

    Leave a comment

    Call Now Button