DOTaxi, në shërbimin tuaj, Taxi në cdo cep të Tiranës.

Flota e re, e pajisur me teknologjinë e fundit të komunikimit, monitorimi më sistemin më të fundit GPS mundëson udhëtime komode me taxi, të sigurta dhe me çmime konkuruese në treg.

Mjafton të telefononi operatorët tanë në numrin pa pagesë 0800 24 24 dhe taksia juaj është vetem 5Min larg jush

Leave a comment

Call Now Button