DOTaxi

Pse duhet të zgjedhim DOTaxi?

Ne jemi në vendosjen e një qëllimi, për të siguruar komoditetin dhe sigurinë e klientëve dhe për të përmirësuar nivelin e kulturës së shërbimit, duke prezantuar shërbimin taksi në përputhje me standardet ndërkombëtare që plotësojnë kërkesë për cilësi në shërbimim.

Shërbimi Klientit 99%
Shëbimi Biznesit 99%
Korrektësi 99%

TELEFONONI FALAS

0800 24 24

Jemi në dispozicion 24 orë në ditë 7 ditë në javë!
Sherbim profesional. Shoferë të aftë dhe me përvojë.
REZERVO DO TAXI
Call Now Button