Rezervo Taxi

DOTaxi

Rezervoni Taksin Tuaj!

Tarifat më të mira me DOTaxi!
Jemi në dispozicion 24 orë në ditë 7 ditë në javë. Shërbim profesional. Shoferë të aftë dhe me përvojë.

    INFORMACION
    DETAJE SHTESE    DOTaxi është në shërbimin tuaj 24 orë / 7 ditë të javës.

    0800 24 24

    Call Now Button