DO TAXI TIRANA

Jemi zgjidhja juaj e transportit

DO taxi, gjithmonë në shërbimin tuaj! Kjo nuk është vetëm një moto, por një premtim për të gjithë klientët tanë! Në DO Taxi, besojmë se ekselenca në shërbim, është ajo ç’ka i bën klientët të na përzgjedhin për shërbimin e tyre taxi. Një ekip profesionalikualifikuar dhe çertifikuar në shërbimin taxi, është në dispozicion të klientëve tanë, 24 orë, çdo ditë të javës. Flota e re, e pajisur me teknologjinë e fundit të komunikimit, mundëson udhëtime komode me taxi, të sigurta dhe me çmime konkuruese në treg.

1 Step 1

Na Kontaktoni

Për çdo pyetje tuajën, ne jemi këtu për t'ju mbështetur.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
DOTaxi është në shërbimin tuaj 24 orë / 7 ditë të javës

✆ 0800 24 24

Call Now Button